Jacob Boer

Sinds 1926

1926

Jacob Boer begint in de Ganzepoortstraat 24 te Goes met huishoudelijke artikelen, klein ijzerwaren en gereedschappen. Ook potten en pannen, kolenkachels en jachtgeweren behoren dan nog tot het assortiment van de ijzerhandel.

27 november 1926 Heden Opening

1984

Ruimte en bereikbaarheid gaan in de Ganzepoortstraat een probleem vormen en Jacob Boer b.v. verhuist naar industrieterrein de Poel 1. Dit betekent het definitieve afscheid van de detailhandel. In 1986 verhuist het bedrijf van Verrijn Stuartweg 6 naar het nieuwbouwpand op nr. 6a.

2011

85 jaar Jacob Boer is 100% Zeeuwse Zekerheid. Maar wat zegt dat dan?

Dat we een solide partner zijn die al sinds 1926 bestaat. Gewoon een nuchter Zeeuws familiebedrijf. Waar ze nog vakkennis hebben. Waar ze je ook goed kennen en een stapje meer doen. Bijvoorbeeld twee keer per dag bezorgen. En ook typisch Zeeuws: zonder er iets voor te rekenen. Maar het belangrijkste is: het vertrouwen. Dat mocht er een keer iets misgaan, het op een snelle en nette manier wordt opgelost. Zo doen we dat in Zeeland, nietwaar?Dat maakt ons BIJZONDER ZEEUWS.

2021

95 jaar Jacob Boer is Zeeuwsch sinds 27 november 1926.

Vacatures

Jacob Boer is dé vakhandel voor hang- en sluitwerk, bevestigingsmiddelen, gereedschappen en gerelateerde producten in Zeeland. Een familiebedrijf dat zich vooral richt op bouw-, onderhouds-en installatiebedrijven.

Onze klant staat centraal. Groot assortiment op voorraad, shop in shop inrichting, specialist in gereedschap in de bouw, projectadvies hang- en sluitwerk, verkoop, verhuur, reparatie, keuring, 2 x gratis bezorgen per dag.

Is verkopen jouw passie en heb je kennis van hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen en gereedschap, dan zoeken we jou!
Verkoper (40 uur)

Je gaat aan de slag als commerciële verkoper in een jong en dynamisch team. Je denkt mee en adviseert onze klanten aan de balie en telefonisch. Je verwerkt verkooporders, stelt offertes op, beantwoordt technische vragen en adviseert een oplossing voor onze klant. De uitstraling van de winkel en het goed presenteren van acties vinden wij erg belangrijk, deze verzorg je samen met jouw collega’s. Je wilt onze huidige klanten beter leren kennen en ons klantenbestand vergroten. Ook kun je jezelf specialiseren binnen ons bedrijf en wij staan open voor initiatieven voor het aanboren van nieuwe kansen in de markt.
Wij zoeken
Een klantvriendelijke verkoper met een commercieel gevoel, die kennis heeft van hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen en gereedschap. Je hebt een proactieve werkhouding, bent stressbestendig, probleemoplossend en denkt vooruit. Met minimaal MBO werk- en denkniveau.
Aanbod
Een fulltime en afwisselende baan, een prettige werksfeer binnen een groeiend, ambitieus familiebedrijf. Je kunt rekenen op een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij ontvangen graag jouw motivatie en cv: werken@jacobboer.nl (mw. J.P.E. Boer)

Voordelen

KOOP HUUR KEURING EN REPARATIE

Waarom kopen bij Jacob Boer? Als groothandel voor de bouw doen we meer dan verkopen van ijzerwaren en gereedschappen. U kunt ook specialistisch gereedschap en klein materieel huren en daarnaast keuren en repareren wij elektrisch gereedschap, valbeveiligingen en klimmaterieel. Niet alleen professionals in de bouw zijn bij ons welkom. Iedere instelling of bedrijf met een kamer van koophandel inschrijving kan bij ons een rekening openen.

KOOP

Jacob Boer verkoopt in Zeeland sinds 1926 aan de professional in de bouw. Zowel de aannemer als gemeente maakt gebruik van onze diensten. Waarom kopen bij Jacob Boer?

Meerwaarde:
 • Projectadvies hang- en sluitwerk
 • Specialist gereedschap voor de bouw
 • Gratis bezorgdienst 2x per dag
 • Prijs-kwaliteit van ons assortiment
HUUR

Wordt uw eigen gereedschap gerepareerd of heeft u incidenteel specialistisch gereedschap nodig, dan bieden wij de mogelijkheid om te huren. Het verhuurassortiment bestaat uit gereedschappen die ook onderdeel zijn van ons verkoopassortiment.

Meerwaarde:
 • Aankoopservice
 • Reparatieservice
 • Bezorgservice
KEURING EN REPARATIE

Wij verzorgen keuringen en reparaties voor elektrische gereedschappen volgens NEN3140, Klimmaterieel volgens NEN2484 en NEN2718 (EN131 en HD1004) en Valbeveiligingen volgens EN365. Wij bieden de mogelijkheid om keuringen en reparaties op locatie of in onze eigen werkplaats te verrichten.

Meerwaarde:
 • Keuring en reparatie
 • Reparatieservice
 • Slijpservice

Koop

PROJECTADVIES HANG- EN SLUITWERK

Onze afdeling projectadvies begeleidt woning- en utiliteitsbouwprojecten van fundering tot oplevering. Reeds in het ontwerpstadium brengen wij onze adviezen uit over hang- en sluitwerkplannen en sleutelsystemen.

SPECIALST GEREEDSCHAP VOOR DE BOUW

Wij hebben de gereedschapmerken Festool, Milwaukee, Makita, Fristads, Carat, en Dewalt, shop in shop gepresenteerd in onze showroom. Niet alleen een compleet assortiment machines presteren wij, ook de accessoires van de merken in onze shops leveren wij uit voorraad. Bij aankoop van een nieuwe machine graveren wij uw bedrijfsnaam of uw eigen machinenummer indien gewenst en wij registreren standaard bij de fabrikant uw aankoop voor garantie. Wanneer u gebruikt maakt van onze snelle reparatie service krijgt U 40% of 20% huurkorting. Hierdoor ligt uw project niet stil maar kunt u gewoon doorwerken. Wij halen uw te repareren machines gratis op en bezorgen een huurmachine eveneens gratis.

BEZORGDIENST

Niet alleen aan het assortiment worden hoge eisen gesteld, ook onze bezorgservice moet aan hoge eisen voldoen. Daarom bezorgen wij 2x per dag kosteloos bij u op de bouw, de werkplaats of in het magazijn. Dus:

 • Voor 17:00 besteld is de volgende dag voor 13:00 in huis
 • Voor 12:00 besteld is dezelfde middag in huis

Wij halen te repareren machines gratis op en bezorgen een huurmachine eveneens gratis.

PRIJS-KWALITEIT VAN ONS ASSORTIMENT

Ons ruime assortiment bestaat volledig uit kwalitatief hoogwaardige producten omdat u zelf ook een eindproduct van professionele kwaliteit wil leveren. En doordat wij aangesloten zijn bij de grootste inkooporganisatie in zowel Nederland als Duitsland krijgt u altijd de beste prijs voor de producten die wij verkopen.

POLITIEKEURMERK VEILIG WONEN

Er wordt in Nederland veel waarde gehecht aan inbraakpreventie en beveiliging. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen speelt daarbij een belangrijke rol.Wij adviseren u graag over de veiligheid van nieuwbouw, bestaande woningen en utiliteitsgebouwen.

Huur

BEZORGSERVICE

Huurgereedschap bezorgen en halen wij gratis op (met uitzondering van rolsteigers). Kijk in onze verhuurcatalogus voor meer info.

REPARATIESERVICE

40% huurkorting tijdens reparatie.

AANKOOPSERVICE

Huren is gratis voor 1 dag mits aanschaf volgt.

VERHUURVOORWAARDEN

Klik hier om de verhuurvoorwaarden te bekijken.

Reparaties

KEURING EN REPARATIE

Onze inspectiedienst verzorgt periodieke keuringen en reparaties van alle bovenstaande gereedschappen zoals aangegeven door de Arbo-wet. Wij kunnen in onze werkplaats, bij u op het bedrijf of op de bouwplaats keuringen uitvoeren en waar mogelijk het gereedschap aanpassen aan de geldende eisen. Het elektrische gereedschap en klimmaterieel wordt na keuring en eventuele reparatie, indien goedgekeurd, voorzien van een goedkeuringssticker met keuringsdatum en met registratie in een inspectierapport. Kijk op Klimweb voor ons complete assortiment en registratie van uw aangekocht klimmaterieel.

REPARATIESERVICE
 • 40% huurkorting tijdens reparatie
 • Gratis ophalen te repareren gereedschap
 • Gratis bezorgen na reparatie
SLIJPSERVICE CIRKELZAAGBLADEN
 • Bij ons kunt u laten slijpen: uw cirkelzaagbladen, houtfrezen, schaafbeitels, zaagkettingen, steekbeitels, bijlen, houthiepen, etc.

Betaling & Verzending

Niet alleen aan het assortiment worden hoge eisen gesteld, ook onze bezorgservice moet aan hoge eisen voldoen. Daarom bezorgen wij 2x per dag kosteloos bij u op de bouw, de werkplaats of in het magazijn. Dus:

 • Voor 17:00 besteld is de volgende dag voor 13:00 in huis
 • Voor 12:00 besteld is dezelfde middag in huis

Wij halen te repareren machines gratis op en bezorgen een huurmachine eveneens gratis. De bezorgdienst geldt alleen binnen Zeeland, overige bestemmingen worden bezorgd via externe vervoerders